Optimalizace metodiky na stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas = Optimization of methods of digestibility determination of marine and freshwater algae : teze disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Machů, Ludmila (Dissertant)
Format: Book
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2016
Edition: Pořadí vydání: první
Series: Doctoral thesis summary
Subjects:
ISBN: 9788074546631
Physical Description: 49 stran : ilustrace ; 21 cm

Cover

Table of contents

LEADER 03199cam a2200793 i 4500
001 88461
003 CZ ZlUTB
005 20190826012628.0
007 ta
008 170622s2016 xr a f m 000 0 cze
015 |a cnb002904498 
020 |a 9788074546631  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1000516110 
040 |a OLA001  |b cze  |d ZLD002  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 582.261/.279(26)  |2 MRF 
080 |a 582.261/.279(28)  |2 MRF 
080 |a 641.1  |2 MRF 
080 |a 612.39  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a 664:631.57  |2 MRF 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Machů, Ludmila  |7 utb2012729818  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace metodiky na stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas =  |b Optimization of methods of digestibility determination of marine and freshwater algae : teze disertační práce /  |c autor: Ludmila Machů 
246 3 1 |a Optimization of methods of digestibility determination of marine and freshwater algae 
250 |a Pořadí vydání: první 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2016 
300 |a 49 stran :  |b ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Doctoral thesis summary 
500 |a V tiráži uvedeno vročení: 2017 
500 |a "Studijní program: P 2901 Chemie a technologie potravin, studijní obor: 2901V013 Technologie potravin" 
500 |a 30 výtisků 
502 |a Teze disertace (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2016 
504 |a Obsahuje bibliografie 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a mořské řasy  |7 ph207037  |2 czenas 
650 0 7 |a sladkovodní řasy  |7 ph959405  |2 czenas 
650 0 7 |a nutriční hodnota potravin  |7 ph184828  |2 czenas 
650 0 7 |a výživa člověka  |7 ph127487  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 7 |a potraviny rostlinného původu  |7 ph114415  |2 czenas 
650 0 7 |a hygiena potravin  |7 ph120984  |2 czenas 
650 0 9 |a seaweeds  |2 eczenas 
650 0 9 |a freshwater algae  |2 eczenas 
650 0 9 |a nutritive value of foods  |2 eczenas 
650 0 9 |a human nutrition  |2 eczenas 
650 0 9 |a food chemistry  |2 eczenas 
650 0 9 |a food of vegetable origin  |2 eczenas 
650 0 9 |a food hygiene  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 pbl 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze disertační práce 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze disertační práce 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
993 |a 201709  |b 19 
998 |a 007482183 
999 |c 88461  |d 88461 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KMACHŮL  |7 0  |8 BOOK  |9 144500  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 037  |d 2017-09-15  |o K/MACHŮ,L.  |p 420010171176  |r 2019-08-26  |v 70.00  |w 2019-08-26  |x N:povinný výtisk;  |y 01