|
|
|
|
LEADER |
03172cam a2200781 i 4500 |
001 |
88461 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240829162258.0 |
007 |
ta |
008 |
170622s2016 xr a f m 000 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb002904498
|
020 |
|
|
|a 9788074546631
|q (brožováno)
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)1000516110
|
040 |
|
|
|a OLA001
|b cze
|d ZLD002
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a cze
|b cze
|b eng
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 582.261/.279(26)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 582.261/.279(28)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 641.1
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 612.39
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 613.2
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664:54
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 664:631.57
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 614.31
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.3)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Machů, Ludmila
|7 utb2012729818
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Optimalizace metodiky na stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas =
|b Optimization of methods of digestibility determination of marine and freshwater algae : teze disertační práce /
|c autor: Ludmila Machů
|
246 |
3 |
1 |
|a Optimization of methods of digestibility determination of marine and freshwater algae
|
250 |
|
|
|a Pořadí vydání: první
|
264 |
|
1 |
|a Zlín :
|b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 49 stran :
|b ilustrace ;
|c 21 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a Doctoral thesis summary
|
500 |
|
|
|a V tiráži uvedeno vročení: 2017
|
500 |
|
|
|a "Studijní program: P 2901 Chemie a technologie potravin, studijní obor: 2901V013 Technologie potravin"
|
500 |
|
|
|a 30 výtisků
|
502 |
|
|
|a Teze disertace (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2016
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie
|
546 |
|
|
|a České a anglické resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a mořské řasy
|7 ph207037
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a sladkovodní řasy
|7 ph959405
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a nutriční hodnota potravin
|7 ph184828
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výživa člověka
|7 ph127487
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská chemie
|7 ph115834
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny rostlinného původu
|7 ph114415
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a hygiena potravin
|7 ph120984
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a seaweeds
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a freshwater algae
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a nutritive value of foods
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a human nutrition
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food chemistry
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food of vegetable origin
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food hygiene
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a disertace
|7 fd132024
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a teze
|7 fd133701
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a dissertations
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a abstracts
|2 eczenas
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|4 pbl
|
810 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|t Teze disertační práce
|
810 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|t Teze disertační práce
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|
998 |
|
|
|a 007482183
|
999 |
|
|
|c 88461
|d 88461
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 KMACHŮL
|7 0
|8 BOOK
|9 144500
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 037
|d 2017-09-15
|o K/MACHŮ,L.
|p 420010171176
|r 2019-08-26
|v 70.00
|w 2019-08-26
|x N:povinný výtisk;
|y 01
|