Charakterizace kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin = Characterization of Escherichia coli strains isolated from food : teze disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pavlíčková, Silvie, 1987- (Dissertant)
Format: Book
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2016
Edition: Pořadí vydání: první
Series: Doctoral thesis summary
Subjects:
ISBN: 9788074546662
Physical Description: 64 stran : ilustrace ; 21 cm

Cover

Table of contents

LEADER 02663nam a2200649 i 4500
001 88460
003 CZ ZlUTB
005 20240829162257.0
007 ta
008 170622s2016 xr a f m 000 0 cze
015 |a cnb002904499 
020 |a 9788074546662  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1000507041 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 579.842.1/.2  |2 MRF 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
080 |a 579.083  |2 MRF 
080 |a 615.33.015.8  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Pavlíčková, Silvie,  |d 1987-  |7 ola2017957808  |4 dis 
245 1 0 |a Charakterizace kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin =  |b Characterization of Escherichia coli strains isolated from food : teze disertační práce /  |c autor: Silvie Pavlíčková 
246 3 1 |a Characterization of Escherichia coli strains isolated from food 
250 |a Pořadí vydání: první 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2016 
300 |a 64 stran :  |b ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Doctoral thesis summary 
500 |a "Studijní program: P 2901 Chemie a technologie potravin, studijní obor: 2901V013 Technologie potravin" 
500 |a V tiráži uvedeno vročení: 2017 
500 |a 30 výtisků 
502 |a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2016 
504 |a Obsahuje bibliografie 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a Escherichia coli  |7 ph137042  |2 czenas 
650 0 7 |a analýza potravin  |7 ph135544  |2 czenas 
650 0 7 |a mikrobiologická analýza  |7 ph437934  |2 czenas 
650 0 7 |a rezistence vůči antibiotikům  |7 ph311247  |2 czenas 
650 0 9 |a Escherichia coli  |2 eczenas 
650 0 9 |a food analysis  |2 eczenas 
650 0 9 |a microbiological analysis  |2 eczenas 
650 0 9 |a antibiotics resistance  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 pbl 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze disertační práce 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
998 |a 007482762 
999 |c 88460  |d 88460 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KPAVLÍČKOVÁS  |7 0  |8 BOOK  |9 144499  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 037  |d 2017-09-15  |o K/PAVLÍČKOVÁ,S.  |p 420010171177  |r 2019-08-26  |v 70.00  |w 2019-08-26  |x N:povinný výtisk;  |y 01