Rešeršní systémy průmyslověprávních informací - Churáčková, Hana; Čada, Karel; Paclík, Miroslav, 1962- (Metropolitan University Prague Press, 2014)
Práce popisuje různé typy průmyslověprávních rešerší
Keywords: průmyslové vlastnictví; právo průmyslového vlastnictví; technické informace; rešeršní systémy; rešerše; selekční jazyky; industrial property; industrial property law; technical information; storage and retrieval systems; information retrievals; retrieval languages; učebnice vysokých škol; metodické příručky; textbooks (higher); methodological manuals