Krajina - maska přírody? : studie k estetice krajiny a environmentu - Stibral, Karel, 1971-; Faktorová, Veronika, 1979- (Nakladatelství Jihočeské univerzity V Českých Budějovicích, 2015)
Publikace zkoumá estetický postoj ke krajině.
450 výtisků
Keywords: krajina -- filozofické pojetí; krajina -- mezioborový kontext; příroda a kultura; estetika; landscape -- philosophical approach; landscape -- interdisciplinary context; nature and culture; aesthetics; kolektivní monografie; collective monographs