Slovník autorů literatury pro děti a mládež. II., - Šubrtová, Milena, 1965-; Chocholatý, Miroslav, 1970- (Libri, 2012)
Druhý díl slovníku obsahuje stručné životopisy českých autorů tvořících pro děti a mládež.
Keywords: čeští spisovatelé; česká literatura; literatura pro děti a mládež; Czech authors; Czech literature; children's and juvenile literature; přehledy; biografické slovníky; surveys; biographical dictionaries