Myšlenkový graf - Buzan, Tony, 1942-; Goddard, Jennifer; Castañeda, Jorge (BizBooks, 2017)
První část přibližuje základní prvky myšlenkového grafu, který vychází z myšlenkových map. V následující části najdeme rady, jak myšlenkový graf můžeme využít v různých oblastech (např. učení, komunikace s naším okolím, organizace času nebo nalezení smysluplného života).
Přeloženo z angličtiny
Obálkový podnázev: jak radikálně zvýšit výkon vašeho mozku
Keywords: myšlenkové mapy; mozek; trénink paměti; učení; představivost; úspěch; mind maps; brain; memory training; learning; imagination; success; příručky; handbooks and manuals