Metabolický syndrom - Svačina, Štěpán, 1952- (Triton, 2001)
Informativní příručka pro lékaře seznamuje s metabolickou poruchou, jejíž příčinou je cukrovka, obezita, hypertenze a hyperlipoproteinémie.
Keywords: diabetes mellitus; syndrom inzulinové rezistence; insulin resistance syndrome; příručky; handbooks, manuals, etc