Metabolický syndrom - Svačina, Štěpán, 1952- (Levou zadní, 2001)
Informativní příručka pro lékaře seznamuje s metabolickou poruchou, jejíž příčinou je cukrovka, obezita, hypertenze a hyperlipoproteinémie.