Wonderful wizard of Oz = Čaroděj ze země Oz - Baum, L. Frank 1856-1919 (Garamond, 2005)
Dvojjazyčné vydání dnes již klasické pohádky amerického autora, která vypráví dobrodružný příběh děvčátka Dorotky v kouzelné zemi čarodějů.
Keywords: americké pohádky; publikace pro děti; dvojjazyčná vydání; American fairy tales; children's literature; bilingual editions