catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Analýza potravin.
Description
Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza /
Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors:
Pokorný, Jan, 1928-2011
(Author)
,
Davídek, Jiří, 1932-2015
(Author)
Corporate Author:
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
VŠCHT,
1990
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
potraviny
senzorická analýza
vysokoškolská skripta
ISBN:
807080047X
Physical Description:
50 s.
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Description
ISBN:
807080047X
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza potravin. Část B,
by: Pokorný, Jan, 1928-2011, et al.
Published: (1986)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti
by: Pokorný, Jan, 1928-2011
Published: (1997)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
ČSN ISO 8586-1 Senzorická analýza - Obecná směrnice pro výběr, výcvik a sledování činnosti posuzovatelů. Část 1:,
Published: (2002)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Senzorická analýza potravin II. : statistické metody
by: Kříž, Oldřich, 1945-, et al.
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
ČSN ISO 11037 (560049) Senzorická analýza - Obecná směrnice a zkušební metoda pro posuzování barvy potravin
Published: (2002)
×
Loading...