Directing : film techniques and aesthetics - Rabiger, Michael, 1939-; Hurbis-Cherrier, Mick (Focal Press, 2013)
Kniha podává vhled do techniky a estetiky filmu. Slouží jako příručka pro studenty režie a filmové vědy.
Keywords: filmová teorie; filmová režie; filmová estetika; filmová produkce; theory of film; film direction; aesthetics of film; film production; monografie; monographs