Kyberkriminalita - Završnik, Aleš (Wolters Kluwer, 2017)
Kapitoly rozebírají problém kyberkriminality z hlediska trestního práva a kriminologie.
Kniha je dostupná také v ASPI a v elektronické podobě
Keywords: počítačová kriminalita; computer crimes; monografie; monographs