Gynekologie - Pilka, Radovan, 1964- (Maxdorf, 2017)
Kniha přináší nejmodernější poznatky z oboru, autoři však kladou důraz na jejich dokonalou srozumitelnost a praktickou využitelnost. Nakladatelská anotace.
Obálkový podnázev: učebnice pro lékařské fakulty a specializační přípravu
Keywords: gynekologie; gynecology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)