Italština pro začátečníky = L'italiano per voi - Janešová, Jarmila, 1924- (Leda, 2017)
Italština pro začátečníky obsahuje dvanáct lekcí, které jsou zaměřeny na aktivní použití běžného jazyka v nejčastějších situacích. Komplet s CD s MP3.
Autorka z copyrightu
Obsahuje rejstříky
"První vydání mělo název Italština v rozhovorech"--Rub titulní strany
Keywords: italština; Italian language; jazykové učebnice, texty, příručky (A); jazykové učebnice, texty, příručky (B); příručky; handbooks and manuals; language textbooks, texts, handbooks (A); language textbooks, texts, handbooks (B)