Mikroekonomie - Dohnalová, Zuzana, 1966- (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky Georg, 2014)
Publikace je věnována základním principům fungování trhů a chování různých ekonomických subjektů operujících na rozdílných trzích.