catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Analýza potravin
Description
Analýza potravin
Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors:
Davídek, Jiří, 1932-2015
(Author)
,
Velíšek, Jan, 1946-
(Author)
Corporate Author:
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
VŠCHT,
1988
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
Analytická chemie
chemická analýza
potraviny
vysokoškolská skripta
Physical Description:
122 s. : il.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Návody pro laboratorní cvičení z analýzy potravin
by: Severová, Marta, et al.
Published: (1998)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza potravin : laboratorní cvičení
by: Hálková, Jana, et al.
Published: (2000)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Laboratorní příručka analýzy potravin
by: Davídek, Jiří, 1932-2015
Published: (1977)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Laboratorní příručka analýzy potravin
by: Davídek, Jiří, 1932-2015
Published: (1981)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Chemie potravin
by: Davídek, Jiří, 1932-2015
Published: (1991)
×
Loading...