Kresba jako nástroj poznání dítěte - Davido, Roseline (Portál, 2008)
Monografie shrnuje základní poznatky o psychologickém studiu dětské kresby, tj. o rozvoji vnímání, motoriky i citovém a prožitkovém světě dětí.
Obálkový podnázev: dětská kresba z pohledu psychologie
Terminologický slovník
Keywords: dětská kresba -- psychologické aspekty; psychologie dítěte; children's drawing -- psychological aspects; child psychology; studie; studies