Kresba jako nástroj poznání dítěte - Davido, Roseline (Portál, 2008)
Monografie shrnuje základní poznatky o psychologickém studiu dětské kresby, tj. o rozvoji vnímání, motoriky i citovém a prožitkovém světě dětí.