Leasingy podle IFRS : IFRS 16 leasingy, praktické aplikace, příklady - Krupová, Lenka, 1964- (1. VOX a.s., 2017)
Příručka přibližuje požadavky nového standardu IFRS 16, který mění dosavadní vykazování leasingů. Nechybí stručný výklad o způsobu vykazování leasingu u nájemce a pronajímatele.
Keywords: leasing -- Česko; účetnictví -- Česko; účetnictví -- úlohy; mezinárodní účetní standardy; leasing -- Czechia; accounting -- Czechia; accounting -- problems, exercises, etc; international accounting standards; příručky; handbooks and manuals