To nejdůležitější z Druckera v jednom svazku - Drucker, Peter Ferdinand, 1909-2005 (Management Press, 2016)
Práce se soustředí na úkoly, problémy i příležitosti managementu. Kniha obsahuje výběr nejdůležitějších poznatků z autorových knih věnovaných problematice managementu.
Obsahuje rejstřík
Keywords: Drucker, Peter Ferdinand, -- 1909-2005; podnikový management; industrial management; výbory; sborníky; selected works; papers by one author