To nejdůležitější z Druckera v jednom svazku - Drucker, Peter Ferdinand, 1909-2005 (Knihovna světového managementu, 2016)
Práce se soustředí na úkoly, problémy i příležitosti managementu. Kniha obsahuje výběr nejdůležitějších poznatků z autorových knih věnovaných problematice managementu.