Analýza potravin - Hálková, Jana; Rieglová, Jana; Rumíšková, Marie (Ivan Straka, 2000)
Učební text pro střední odborné školy s výukou studijního oboru Analýza potravin, předmět chemie
Keywords: analýza potravin; chemická analýza; analytické metody; potraviny; food analysis; chemical analysis; analytical methods; food; učebnice středních škol; textbooks (secondary)