Fantastic beasts and where to find them : original screeplay - Rowling, J. K., 1965- (Little, Brown, 2016)
Scénář k filmu Fantastická zvířata a kde je najít, který v roce 2016 natočil režisér David Yates. Autorkou knižní předlohy i scénáře je J. K. Rowling.
Keywords: bájná stvoření; nadpřirozené bytosti; čarodějnictví; supernatural creatures; supernatural beings; witchcraft; anglická dramata; filmové scénáře; publikace pro děti; fantasy příběhy; English drama; film screenplays; children's literature; fantasy stories