Cyklus života : témata a příběhy životní cesty - Shalit, Erel (Portál, 2017)
Cyklus života zkoumá vzorce, které se promítají do našeho života s tím, jak si hledáme své místo ve světě, snažíme se žít autenticky a budovat si domov - to místo uvnitř nás, které v rychlém tempu dnešního světa tak snadno opomíjíme či přehlížíme.
Keywords: psychologie životní cesty; vývojová psychologie; sebepoznání; archetypy; lifespan psychology; developmental psychology; self-consciousness; archetypes; studie; studies