Cyklus života : témata a příběhy životní cesty - Shalit, Erel (Spektrum (Portál), 2017)
Cyklus života zkoumá vzorce, které se promítají do našeho života s tím, jak si hledáme své místo ve světě, snažíme se žít autenticky a budovat si domov - to místo uvnitř nás, které v rychlém tempu dnešního světa tak snadno opomíjíme či přehlížíme.