Zdravá a nemocná ekonomika : možnosti a cesty ozdravení ekonomického procesu podle poznatků Rudolfa Steinera - Eisenhut, Stephan, 1964- (Fabula, 2016)
Práce přibližuje ekonomické názory rakouského filosofa Rudolfa Steinera.
Keywords: ekonomie; národní hospodářství -- antropozofické pojetí; ekonomie -- antropozofické pojetí; economics; national economy -- anthroposophical approach; economics -- anthroposophical approach; pojednání; essays