Konsolidovaná účetní závěrka podle českých předpisů v příkladech - Loja, Radka; Jonáš, Radek, 1973- (VOX, 2016)
Základní postupy pro sestavení a rozbor konsolidované účetní uvávěry. Součástí příručky jsou rovněž řešené příklady i výklady legislativy.
Keywords: účetnictví -- Česko; konsolidovaná účetní závěrka -- Česko; accounting -- Czechia; consolidated financial statements -- Czechia; příručky; handbooks and manuals