Živá třída : vyučování a kolektivní vědomí - Bache, Christopher M. 1949- (Carpe Momentum, 2015)
O vlivu kolektivního vědomí ve třídě během vyučování. Jak učitelé působí na studenty během výuky a jaké zkušenosti mají studenti. Autor vychází ze své osobní praxe.
Vydáno ve spolupráci s českou sekcí think tanku Club of Budapest
Keywords: rozvoj osobnosti; vědomí; kolektivní vědomí; transpersonální psychologie; vzdělávání; pedagogická praxe; učitel a žák; duchovní zkušenosti; nové paradigma; personality development; consciousness; collective consciousness; transpersonal psychology; education; practice teaching; teacher and learner; spiritual experiences; new paradigma; monografie; monographs