Živá třída : vyučování a kolektivní vědomí - Bache, Christopher M. 1949- (Carpe Momentum, 2015)
O vlivu kolektivního vědomí ve třídě během vyučování. Jak učitelé působí na studenty během výuky a jaké zkušenosti mají studenti. Autor vychází ze své osobní praxe.