Chrám Matky Boží v Paříži = Notre-Dame de Paris - Konvičková, Lucie (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2017)
Barvitý kriticko-realistický román s romantickými motivy, jenž na dramatickém příběhu znetvořeného zvoníka Quasimoda, krásné cikánky Esmeraldy, pokryteckého kněze Frolla a řady dalších postav vykresluje detailní obraz Paříže 15. století, je tu krátce převyprávěn do velmi jednoduchého jazyka, srozumitelného začínajícím francouzštinářům, a zrcadlově doplněn českým překladem. Text na rozdíl od většiny ostatních titulů této edice nedoplňují žádná cvičení či slovník, pouze odkaz na webovou stránku, z níž si zájemci mohou stáhnout MP3 nahrávku francouzského textu.