Jaroslav Horejc (1886-1983) : mistr českého art deca : Galerie hlavního města Prahy, Uměleckoprůmyslové museum v Praze, Dům U Kamenného zvonu v Praze 27. září 2016 - 8. ledna 2017 - Hnídková, Vendula, 1978-; Lehmannová, Martina, 1978-; Malá, Olga, 1957-; Neumannová, Eva, 1953- (Galerie hlavního města Prahy : Uměleckoprůmyslové museum v Praze, 2016)
Monografie vydaná k výstavě Jaroslava Horejce, českého sochaře, designéra, představitele stylu art deco. Mapuje Horejcovu tvorbu v její celé šíři: vedle vlastního sochařství se věnuje Horejcovým pracím pro architekturu a užitému umění.