Hollow City : the second novel of Miss Peregrine's peculiar children - Riggs, Ransom (Quirk Books, 2014)
Dobrodružství, které začalo v knize Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, pokračuje. Jacob Portman se vydává se svými podivnými přáteli na cestu do Londýna, aby zde společně našli pomoc pro slečnu Peregrinovou.
2. kniha série
Keywords: americké romány; fantasy romány; American fiction; fantasy novels