Miss Peregrine's home for peculiar children - Riggs, Ransom (Quirk Books, 2011)
Fantasy román o šestnáctiletém chlapci, který pátrá po historii tajemného sirotčince, jehož obyvatelé byli podivní a je možné, že stále ještě existují.