Blood on snow - Nesbø, Jo, 1960- (Harvill Secker, 2015)
Kriminální thriller odehrávající se v 70. letech v Oslo vypráví o nájemném vrahovi, který se zamiluje do ženy, kterou má sprovodit ze světa. Shodou okolností je to manželka jeho bosse...