Veta prezidenta Václava Klause - Klaus, Václav, 1941- (Institut Václava Klause, 2017)
Přehled prezidentských vet Václava Klause z let 2003-2012 k různým zákonům.
Keywords: Klaus, Václav, -- 1941-; 2003-2012; 20.-21. století; 21. století; prezidenti -- Česko -- 21. století; pravomoci prezidenta -- Česko -- 20.-21. století; presidents -- Czechia -- 21st century; presidential power -- Czechia -- 20th-21st centuries; prezidentské veto -- Česko -- 21. století; studie; studies