Unie ve víru migrační krize - Břicháček, Tomáš, 1982- (Institut Václava Klause, 2016)
Kapitoly mapují postoj Evropské unie k migrační krizi a jednotlivým opatřením k jejímu překonání.
Chronologický přehled
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; migrační krize (2015-) -- země Evropské unie; migrační politika -- země Evropské unie; kritika politiky -- země Evropské unie; European integration; migrant crisis (2015-) -- European Union countries; migration policy -- European Union countries; political critics -- European Union countries; studie; studies