Vzestup a pád české pravice: 25 let ODS : ve vybraných historických dokumentech, textech, projevech a dnešních názorech - Klaus, Václav, 1941-; Macek, Miroslav, 1944-; Strejček, Ivo, 1962-; Šťastný, Boris, 1970-; Skopeček, Jan, 1980- (Institut Václava Klause, 2016)
Texty a projevy dokumentující vývoj Občanské demokratické strany. Sborníky příspěvků z konference věnované 25. výročí vzniku této konzervativní politické strany.
Keywords: Občanská demokratická strana; od 1989; 1990-2010; politické strany -- Česko -- od 1989; pravice -- Česko -- od 1989; politické programy -- Česko -- od 1989; political parties -- Czechia -- 1989-; right (political science) -- Czechia -- 1989-; political programs -- Czechia -- 1989-; Česko -- politika a vláda -- od 1989; Czechia -- politics and government -- 1989-; dokumenty; projevy; documents; speeches