Dějiny anarchosyndikalismu - Dam‘je, Vadim Valer‘jevič, 1959- (Nakladatelství AF, 2016)
Stručná historie jednoho z nejvýznamnějších proudů anarchismu.
"Vydalo Nakladatelství Anarchistické federace a Barbora Machková"--Tiráž
Keywords: anarchosyndikalismus -- dějiny; anarcho-syndicalism -- history; studie; studies