Pivo, zbraně i tvarůžky : podnikatelé meziválečného Československa ve víru konjunktur a krizí - Jančík, Drahomír, 1948-; Štolleová, Barbora, 1976- (Maxdorf, 2014)
Životní příběhy českých podnikatelů, jejichž podnikatelská činnost kulminovala v éře 1. republiky.
Keywords: 19.-20. století; 1918-1939; podnikatelé -- Česko -- 19.-20. století; dějiny podnikání -- Česko -- 1918-1939; hospodářské dějiny -- Česko -- 1918-1939; businessmen -- Czechia -- 19th-20th centuries; business history -- Czechia -- 1918-1939; economic history -- Czechia -- 1918-1939; kolektivní monografie; collective monographs