Pivo, zbraně i tvarůžky : podnikatelé meziválečného Československa ve víru konjunktur a krizí - Jančík, Drahomír, 1948-; Štolleová, Barbora, 1976- (Maxdorf, 2014)
Životní příběhy českých podnikatelů, jejichž podnikatelská činnost kulminovala v éře 1. republiky.