Informačné a komunikačné technológie - prostriedok zvyšovania efektivity edukačného procesu - Polakovič, Peter; Dubovská, Rozmarína; Hennyeyová, Klára (Extrasystem Praha, 2016)
Publikace zaměřená na problematiku vymezení úloh pedagoga při využívání informačních a komunikačních technologií.
300 výtisků
Keywords: informační a komunikační technologie ve vzdělávání; informační společnost; informační gramotnost; ICT gramotnost; pedagogický výzkum; information and communication technologies in education; information society; information literacy; ICT literacy; educational research; kolektivní monografie; collective monographs