Příručka rozvoje místní kulturní politiky : kroky, nástroje, případové studie - Mlejnek, Vít (Barrister & Principal ; Institut umění - Divadelní ústav, 2016)
Nástroje určené k rozvoji lokální kulturní politiky. Příručka.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: kulturní politika; regionální kultura; kultura a společnost; programy a projekty; cultural policy; regional culture; culture and society; programs and projects; příručky; případové studie; handbooks and manuals; case studies