Iluze skeptiků : systematický kurz noetiky - Fuchs, Jiří, 1947- (Academia Bohemica, 2015)
Publikace je pojednáním o noetice a měla by umožnit objektivní vhled a posouzení této problematiky. Práce je rozdělena do dvou větších celků, v nichž je představen důkaz pravdy a kritika novověkých teorií poznání.
Keywords: teorie poznání; myšlení; pravda; dobro a zlo; relativismus (filozofie); theory of knowledge; thought and thinking; truth; good and evil; relativism (philosophy); monografie; monographs