Iluze skeptiků : systematický kurz noetiky - Fuchs, Jiří, 1947- (Academia Bohemica, 2015)
Publikace je pojednáním o noetice a měla by umožnit objektivní vhled a posouzení této problematiky. Práce je rozdělena do dvou větších celků, v nichž je představen důkaz pravdy a kritika novověkých teorií poznání.