Strach z cizího : antisemitismus, xenofobie a zkušenost "uncanny" - Telerovský, Roman, 1972-; Mahler, Martin, 1960-; Klimentová, Eva, 1962- (Česká psychoanalytická společnost, 2015)
Příspěvky rozebírají problematiku xenofobie i antisemitismu z hlediska psychoanalýzy.
Přeloženo z angličtiny a němčiny?
Keywords: Fenichel, Otto, -- 1897-1946; 20. století; psychoanalytici -- Rakousko -- 20. století; xenofobie -- psychologické aspekty; antisemitismus -- psychologické aspekty; odcizení (sociální psychologie); sociální izolace; psychoanalýza; psychoanalysts -- Austria -- 20th century; xenophobia -- psychological aspects; antisemitism -- psychological aspects; alienation (social psychology); social isolation; psychoanalysis; kolektivní monografie; collective monographs