Marketingový výzkum - Čichovský, Ludvík, 1956- (Vysoká škola ekonomie a managementu, 2011)
Učebnice přináší základní informace z oblasti marketingového výzkumu - např. smysl marketingového výzkumu, jeho organizace, typologie atd.
Terminologický slovník
Keywords: marketingový výzkum; marketing research; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)