Marketingový výzkum - Čichovský, Ludvík, 1956- (Edice učebních textů. Marketing, 2011)
Učebnice přináší základní informace z oblasti marketingového výzkumu - např. smysl marketingového výzkumu, jeho organizace, typologie atd.