Management a marketing sportu - Čáslavová, Eva, 1951- (Olympia, 2009)
Problematika manažerských činností sportu, podněty pro praktické vedení organizací ziskového i neziskového charakteru v oblasti plánování aktivit, organizování a řízení sportovních akcí atd.