Bezpečnost v obchodní letecké dopravě - Bína, Ladislav, 1936-2014; Žihla, Zdeněk (Akademické nakladatelství CERM, 2011)
Monografie popisuje možné, očekávané a reálné přístupy, opatření a konkrétní řešení, charakterizující problematiku bezpečnosti letecké dopravy.
Keywords: letecká doprava; civilní letectví; bezpečnost létání; bezpečnostní management; air transportation; civil aviation; air safety; safety management; kolektivní monografie; collective monographs