Účetnictví - výkaznictví podle českých účetních předpisů - Sládková, Eva; Strouhal, Jiří, 1980- (Institut certifikace účetních, a.s., 2016)
Učebnice přibližuje sestavení účetní uzávěrky a jiné účetní operace.
Na obálce pod názvem: Komora certifikovaných účetních
Keywords: účetní výkazy -- Česko; finanční analýza -- Česko; financial statements -- Czechia; financial analysis -- Czechia; učebnice; textbooks